Най-лошите решения в живота на човек 15.10 | 10:17

А вие взимали ли сте такива

От iNews.bg

Ясно е, че няма как да се застраховаме от взимането на погрешни решения. А и нали мъдрите хора са казали, че именно от тях трябва да се учим?! Така че живейте с мисълта, че е човешко да се греши. Ако обаче се чудите кои са най-лошите избора, които човек може да направи, ви предлагаме нашият топ 15:

1. Да не обичаш това, което е. Обичай това, с което се занимаваш, докато успееш да се ангажираш с друго, което обичаш, казва той. Обичай мястото, където си, докато не намериш друго, което обичаш повече.

2. Да чакаш и да чакаш, и да чакаш. Хубавите неща всъщност не идват при тези, които изчакват, а при тези, които действат и преследват мечтите си.

3. Да променяш себе си, защото другите са се променили. Хората се променят. Свикни с това. Приеми го. Пожелай им всичко добро. И бъди щастлив по своя начин.

4. Да позволиш на душевната мъка да те определи. Не позволявай на временните си рани да те сломят. Силен е не този, който не плаче, а този, който за момент бурно показва сълзите си. Въпросът е колко бързо ще се изправиш.

5. Да бягаш от проблемите си. В това надбягване никога няма да си медалист.

Останалите десет лоши решения можете да видите на страницата FITwell.bg

Водещи