Покажете какъв "дивак" сте в играта "Диваци" 17.09 | 10:32

Div.bg и Форум Филм България организират игра, като със снимка да покажете какъв дивак живее във вас

От Кремена Бедерева

По един дивак живее във всеки един от нас! Неоспорим факт, който филмът на Оливър Стоун - "Диваци", чиято премиера в България е на 28 септември, потвърждава по един категоричен начин. Човешките възможности са неограничени, когато от човек се иска да бъде първичен и да разчита на инстинктите си.

По случай премиерата на "Диваци" на Оливър Стоун, Div.bg и Форум Филм България организират едноименна игра, в която да вземат участие всички читатели над 16 години, като с помощта на снимка ни покажат точно какъв дивак живее във всеки един от тях.

Играта започва днес и ще продължи до 30 септември, всеки желаещ да се включи и да изпрати снимка, на която дивее, има възможността да спечели един от 25 двойни билети за филма "Диваци". Всеки един от четиримата участника, които пък са събрали най-много гласове на техните снимки ще получи копие на книгата "Диваци" на Дан Уинслоу, по която е създаден и филмът.

Жури от екипа на Div.bg пък ще прочете историите към снимките, ако такива са изпратени, и ще определи четирите най-интересни, които също ще получат по екземпляр от книгата на Уинслоу.

За да се включите в играта трябва да сте навършили 16 години, да качите снимка, на която дивеете, по възможност и история към нея и да сте един наистина пълен ДИВАК.

КЪМ ИГРАТА

Водещи

Най-четени