Псуващ папагал засрамва посетители в зоопарк 05.05 | 12:27

Нецензурните думи, отправени към посетителите, се чували из целия английски зоопарк

От Олга Андреева

"Цапнат в устата" папагал е оставил грижещите се за него служители в зоологическата градина в Девън, Англия, с поруменели от срам лица, след като посетители се оплакали, че птицата ги е псувала.

11-годишният Джаспър, който е от вида червена ара, е отприщил поредица от попръжни към посетителите, които се били спрели пред клетката му в зоопарка, съобщи swns.com

Цветущите псувни са можели да бъдат чути из целия парк. "Джаспър бездруго е най-гръмогласният ни питомник и буквално можете да го чуете от всяка точка в зоологическата градина.

Това не му се случва за първи път, но досега хората проявяваха разбиране и не бяхме получавали много оплаквания. Вероятно повечето са гледали на нещата от смешната им страна", коментира говорителят на заоопарка, Тим Стюарт.

Служителите в зоопарка, грижещи се за Джаспър, до такава степен се засрамили, че са решени да предприемат мерки, за да озаптят невъздържаността на питомника си, заради риск нецензурните му думи да бъдат чути от малки деца, които също се славят със способността да попиват като гъби не особено полезни неща.

Всъщност пернатото, което е в зоопарка от съвсем малко, е започнало да демонстрира нецензурните си познания наскоро. Служителите предполагат, че е научил думите от недобросъвестни посетители.

Единственото, което може да се направи, е речникът на папагала да бъде обогатен с някои по-благопристойни думи, които да компенсират и изтикат на заден план сега актуалните.  

Водещи

Най-четени