Рекорд: Проститутка спала с над 10 000 мъже 10.07 | 09:19

Повечето мъже минали през леглото й като "странично занимание"

От iNews.bg

Австралийската проститутка Гуинет Монтенегрое спала в повече от 10 000 мъже. Точната бройка всъщност е 10 091. Монтенегро дори е издала книга "10 000 мъже и нагоре", в която жената разказва за миналото си като момиче на повикване, пише Daily Telegraph. 

Гуинет е работила из цяла Австралия и често е прибягвала до наркотиците. Книгата й разкрива как тайната й професия излиза на яве и реакцията на семейството й. Много от близките й, включително роднините били шокирани и прекъснали взаимоотношенията си. 

Монтенегро споделя, че в миналото си е станала жертва на изнасилване. Това било и причината тя да се опита да си възвърне самочувствието именно със секс за пари. 

Как обаче са минали 10-те хил. мъже през леглото й? Повечето от мъжете дори са минали през леглото й като "странично занимание". Гуинет всъщност имала общественоприето занимание на пълен работен ден. По някое време дори се оказало, че е влязла в полезрението на данъчните, които решили, че е натрупала милиони недекларирани долари.

"Ще ми се! Повечето хора в този бранш, в това число и аз, се занимават с това, за да свържат двата края, не за да забогатеят. В крайна сметка се оказа, че платих повече, за да докажа, че обвиненията на данъчните срещу мен са неоснователни, отколкото спечелих като компаньонка", изповядва се Гуинет Монтенегро.

Водещи