Съвместимост между зодиите: Водолей 04.06 | 11:08

Не позволявайте на страстта да затихне!

От Микаела Мохарамян

Водолей и Овен: Любов до края

Да си припомним оная истина, че от любовта до ненавистта има само една крачка. А в случая с Овена и Водолея изобщо няма такава крачка. Тяхната любов е толкова остра, че те са готови да се разкъсат един друг в порив на страст. Страшно ли ви се вижда? За другите може и да е така, но не и за тях. Двамата прекрасно разбират какво се случва с тях. Интуиция и интелект имат достатъчно, че да предвидят вероятните последствия. И въпреки това изхвърлянето на адреналин е толкова силно, че е невъзможно да се откажат от атракцията, наречена "любов между Водолей и Овен”.

На влюбения Овен му се струва, че е открил идеален партньор – независим, целеустремен и привлекателен. А Водолеят, който в нищо не признава правила, не може да устои пред нетрадиционната природа на Овена.

Благодарение на огнения темперамент на Овена и отличния потенциал на Водолея техният интимен живот ще се развива ярко и разнообразно. Богатата фантазия гарантира и на двамата сексуална съвместимост за дълги години – те винаги ще имат усещането, че са се запознали едва вчера.

Водолей и Телец: Съюз между домашар и скитник

Не, Водолеят не е лекомислен – просто свободата му е нужна като въздух. Телецът и Водолеят най-често започват с бурен флирт. Телецът не пуска завоеванието, а Водолеят с удоволствие се изплъзва, докато в същото време играе. Съвместимостта между тях се заключава само в сериозните намерения и от двете страни – ако я няма, то връзката е обречена на неуспех. Те са различни практически във всичко, но Водолеят е способен да възхищава и очарова, а Телецът не може да обича някого, на когото не се възхищава. От друга страна, към каквато и свобода да се стреми Водолеят, именно Телецът е способен да превърне всяко място в дом, в който толкова да ти е приятно да се завърнеш.

В леглото и двамата са изобретателни, но това още не е всичко. Съвместимостта между Водолея и Телеца в секса може да бъде пълна, ако Водолеят не започне да мами очакванията на Телеца.

Водолей и Близнаци: Волна свобода по две

Това е случай, когато звездите се подреждат на небосклона в надпис: "Бъдете щастливи!” Затова такава хармонична връзка се среща много рядко. Близнаци и Водолей се разбират от половин поглед – и двамата обичат свободата, и двамата обичат флирта, а най-важното – могат да флиртуват един с друг нощи наред. В леглото съвместимостта им е безспорна – знаят точно какво искат и са готови за експерименти.

Не, не всичко е гладко – ако флиртът с някой трети отиде твърде далеч, сцената на ревност е гарантирана.

Водолей и Рак: Необикновен съюз между противоречиви личности

Вероятно само много силната любов е способна да събере Рака и Водолея. От пръв поглед те са способни да се нарекат един друг "ненормални” – взаимно разбирателство едва ли ще има, а поводите за раздразнения са много.

Ракът е прекалено сериозен за Водолея, докато Водолеят може да е смятан от Рака за самонадеян всезнайко. Точно лесен живот в тази връзка няма да има, но ако има любов, то останалото може да се постигне.

Различното емоционално ниво предразполага към чести изригвания на спорове, като се очаква Водолеят да крещи, а Ракът да си мълчи и да се муси, страдайки мълчаливо. Вярно е обаче, че в леглото двамата бързо могат да намерят точки на помирение, ако някой от тях направи първата крачка.

Водолей и Лъв: Съюз на небесна опозиция

Едва срещнали се, Лъв и Водолей ще поискат да са заедно всяка минута. За чувствата си са готови да разкажат на целия свят. В тази двойка повече ще говори Водолеят. И не е чудно – Лъвът възторжено ще го слуша, тъй като на ума и ерудицията на Водолея мнозина може да завидят, а нищо не привлича Лъва повече от умна и ярка личност.

Но понякога Водолеят свети толкова ярко, че може да заслепи Лъва и на него му става трудно да мели брашно с толкова енергичен и самодостатъчен си партньор. Тогава Лъвът започва да се оглежда за по-благосклонен поклонник. За да не допуснат някое романтично увлечение да разруши тяхната връзка, и на Лъва, и на Водолея са им необходими малко юзди.

В спалнята съвместимостта им се проявява във всичките си цветове – съчетанието между Лъвската чувственост и нежността, присъща на Водолея, дават прекрасни резултати, а темповете на интимния им живот не отслабват дълги години.

Водолей и Дева: Вие не си приличате и това е прекрасно

Скоропостижният роман на тези знаци изцяло и напълно лежи на съвестта на Водолея, защото само неговата енергия тласка отношенията им към бурно развитие. Ако Девата е очарована, то може и да поддаде. Ако романът между тях се развива дълго и постепенно, то това е дело на ръката на Девата, тя е напълно способна бавно и упорито да привързва към себе си.

Съвместимостта между Девата и Водолея е рядкост и точно с това е ценна. Трудно е да се намери общ език между импулсивния Водолей и разсъдливата Дева и стабилните отношения между тях са по-скоро изключение от правилото. Ако на двамата им стига дух да не си пречат един на друг и да заемат независима страна, то имат всички шансове да образуват здрава връзка. Разбира се, свободното си време може да прекарват заедно, но основното ще да е поотделно.

Водолей и Везни: Тихо взаимно ехо

Удивителна връзка, приковаваща погледите на околните – Везни и Водолей са създадени един за друг. Вие се срещате и веднага разбирате, че виждате близък човек. Съвместимостта ви е инстинктивна, на нивото на подсъзнанието. Тази двойка има много приятели, великолепен интимен живот, а скуката никога не се заселва в техния дом.

Разбира се, ако Везната и Водолеят не си поставят за цел да си вдигнат взаимно кръвното. И двамата ги бива да бъдат вредни и обидчиви, но отличното чувство за хумор и лекият характер в крайна сметка надделяват.

Водолей и Скорпион: Толкова трудна стабилност

Ако от вас са излезли приятели, то и любов може да се получи. Но ако няма приятелство, Скорпионът и Водолеят никога няма да бъдат заедно. Скорпионът може да смята Водолея за празнодумец, но този бърборко е толкова очарователен, че много скоро Скорпионът не може и да си представи как е могъл да живее без този неуморен човек.

Тези двамата имат преди всичко духовна съвместимост, а чак след това всичко останало. Макар че в интимния живот нямат никакви разногласия. Ще ви е необходимо и търпение и разбиране, а това е работа за двамата заедно, поотделно няма да се справите.

Водолей и Стрелец: Гордост и предразсъдъци

Два горди знака, Стрелецът и Водолеят се виждат един друг като равни. Тази двойка забележително се допълва от талантите, дадени им по природа. Независимо че Стрелецът и Водолеят имат много приятели, те са способни да изоставят всичко и да се съсредоточат един върху друг – макар и не задълго. Това се случва, защото по такъв начин двамата правят бягство от приятелите към свободата – в обятията един на друг.

Но рано или късно знаците на напрежението се появяват и тогава ще се наложи да заздравяват връзката си, особено ако в плановете им е не просто роман, а създаването на семейство.

Водолей и Козирог: Сигурна охрана на пясъчния замък

Ако мечтателният Водолей строи замък от пясък, то влюбеният Козирог ще направи всичко този замък да остане вечно. Освен това ще стори така, че творението на любимия да бъде видяно, да бъде похвалено и да получи множество изискани комплименти. Само дето на Водолея не му е необходима такава вечност – още утре той ще забрави своя шедьовър и ще започне да вае нов. На Козирога и Водолея им е хубаво заедно, особено ако любовта е достатъчно силна.

Съвместимостта между тях се крие в техните различия. Козирогът с радост ще допусне в живота си шеметния Водолей, макар че няма да го покаже, а тайно ще му се любува. Водолеят е поласкан от вниманието на такъв сериозен човек. В края на краищата всеки може да получи своето.

Водолей и Водолей: Интересно е да мързелуват двама… но и да гонят скуката

Както всяка връзка в рамките на един зодиакален знак, на Водолея и Водолея истински им е провървяло. Намерили сте сродна душа и вече щастливо оповестявате на света, че мечтата ви се е сбъднала. И наистина, съвместимостта между вас се крие в пълното отсъствие на взаимни претенции. Какви може да са претенциите, след като искате едно и също? Любовта си е любов, а свободата трябва да бъде пълна.

Така сладко може да си се търкаляте в леглото до безкрай – никой не чете конско, задето нещо не е сторено и трябва да се стори. Прилича на земен рай… И е така – докато двамата се излежавате, никой няма да свари кафе и да приготви обяд. Но ако можете да си позволите домашна помощница, то и проблем няма да има, на практика обаче това се случва рядко. Дори отличният секс не е панацея срещу суровата реалност.

Водолей и Риби: Не позволявайте на страстта за затихне!

Водолеят и Рибата са очаровани един от друг и между тях избликва дива страст. Всичко си е наред и дори повече от това дотогава, докато не премине първата вълна на възторга. Между тези двамата съвместимост е възможна само ако някой победи в битката за първенство, но желателно не със сила, а с добро. Подобно съвършенство е невъзможно – и двамата са горди, упорити и способни да си спретнат тежки изпитания.

Съвместимост на останалите зодии:

Съвместимост между зодиите: Овен

Съвместимост между зодиите: Телец

Съвместимост между зодиите: Близнаци

Съвместимост между зодиите: Рак

Съвместимост между зодиите: Лъв

Съвместимост между зодиите: Дева

Съвместимост между зодиите: Везни

Съвместимост между зодиите: Скорпион

Съвместимост между зодиите: Стрелец

Съвместимост между зодиите: Козирог

Съвместимост между зодиите: Риби

Водещи

Най-четени