КОД отива на избори с БЗНС и БДФ, цани Кобрата за вота 22.05 | 12:05

Петър Москов съзрял дългата ръка на Кремъл у патриотите

От iNews

КОД на бившия министър на здравеопазването на Бойко Борисов - Петър Москов отива на избори в коалиция, въпреки доскоршните обявления, че ще се яви сам на вота. Но не с ВМРО, НФСБ и "Воля", каквито разговори имаше, а с БЗНС и БДФ.  А причината била прозрението му, че партиите в новото обединение "Българските патриоти" са проруски. 

Анестезиологът водил персонален разговор с Каракачанов. "Неразбирането" и "невъзможността" да работят заедно били по две причини. Във ВМРО не разбирали че битката за консервативното е борба с комунизма и че вкарвали в листите си хора като Боян Чуков - ерго се воеводите били не националистическа формация, а проруска. 

"Виждам математически сбор" - посочи още Москов и допълни, че целта явно е, че "някой е решил, че Иван, Драган и Петкан ще са народни представители".

Така КОД ще се яви на вота с БЗНС и Български демократически форум на бившата парламентарна съветничка Жаклин Толева. БЗНС все още се оглавява от Николай Ненчев, също бивш министър от кабинета "Борисов 2", част от състава на бившия Реформаторски блок. 

Москов разкри още, че ще цани боксьор номер 1 Кубрат Пулев за вота.

 

Водещи

Най-четени