Камери хванали нападението на брата на Ким Чен Ун (ВИДЕО) 20.02 | 09:37

Мъжът беше отровен от две жени според информацията

От iNews.bg

Камери за видеонаблюдени хванали нападението на летището в малайзийската столица срещу заварения брат на севернокорейския лидер Ким Чен Ун. Записът беше разпространен от японската телевизия Фуджи Ти Ви, предаде Ройтерс.

Припомняме, че мъжът беше нападнат от две жени, за които се смята, че са го отровили. Видеото показва от два различни ъгъла жена, която застава зад него и обхваща лицето му с двете си ръце, а после се отдалечава. Друга жена бързо се отдалечава в друга посока след нападението, макар да не е ясно дали тя също участва в него. Вижда се как пълният, оплешивяващ мъж на средна възраст се препъва и бърше лицето си след нападението, а по-късни кадри го показват как търси помощ, сочи лицето си, а после бива съпроводен до медицински пункт.

Припомняме, че убийството предизвика дипломатически търкания между Малайзия и Северна Корея, която настоя да не се прави аутопсия, а тялото да й бъде предадено. Малайзийското министерство на здравеопазването обаче съобщи, че аутопсията е нормална процедура и че резултатите от нея ще бъдат готови най-вероятно на 22 февруари.

Водещи

Най-четени