Промени в движението в София за честването на 20 г. от членството ни в НАТО 27.03 | 19:45

Вижте какви са те

От iNews

Столичната община обяви организация на движението във връзка с честването на 20 години от членството на Република България в НАТО.

Забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на паркинга на площад "Кн. Александър I" от 12 ч. на 28 март до приключване на събитието на 29 март. 

От 8 часа до приключване на събитието на площад "Николай Гяуров" и на югоизточната дъга на пл. "Св. Александър Невски" също са забранени престоят и паркирането

От 14 ч. до 22 ч. на 28 март и също така от 7 ч. на 29 март до 2 ч. на 30 март се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" - между ул. "Г. С. Раковски" и площад "Независимост".  

От 14 ч. на 28 март до приключване на събитието на следващия ден се разрешава престоят и паркирането на пътни превозни средства, превозващи участниците в събитието от Национална гвардейска част пред Археологическия музей.

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява охрана на мероприятието, постове за контрол и регулиране на движението на възлови кръстовища.

 

Водещи

Най-четени