Бербатов ще пише автобиография 03.06 | 08:48

"Ще е много интересно четиво за хората", обеща нападателят

От iNews.bg

Нападателят на Монако Димитър Бербатов пое ангажимент, че след време ще напише книга за славната си футболна кариерата си. Той направи това в "Шоуто на Слави" снощи, където се проведе церемонията по връчването на ежегодните награди на фондацията му "Димитър Бербатов", която помага на талантливи деца.

"Сър Алекс Фъргюсън ми каза: "Няма да играеш, днес така реших. Няма да започнеш, отпадаш от групата". И това е. Удари ме като с нож, и до там се приключи.

Не искам да се връщам назад във времето. Опитвам се колкото ме е боляло, да бъда по-силният от двамата. И смятам, че бях по-силният мъж", така Бербатов коментира решението на шотландеца да го остави извън групата на Манчестър Юнайтед за финала в Шампионската лига срещу Барселона на "Уембли" през 2011 г.

"Не съм казвал каквото и да е било, защото ще го кажа в книгата, като я напиша. Ще е много интересно четиво за хората", обяви намеренията си 33-годишният благоевградчанин.

Относно децата, номинирани за наградите на фондацията му, Бербатов сподели, че според него някои от тях са постигнали повече от възрастните.

"Децата са силни в доста различни неща - математика, цигулка, пиано, не само моя спорт. Има деца които са успели повече от колкото някои възрастни".

Водещи

Най-четени