Ще помага ли Димитър Бербатов на ЦСКА? 30.05 | 14:04

Българинът няма намерение да се връща в националния отбор

От iNews

Българският футболист Димитър Бербатов награди днес млади таланти на стадион "Българска армия".

Българинът връчи купата на победителите на детският отбор на Черноморец (Бургас), родени 2002-а година, които спечелиха Националния турнир "Данониада" и ще участват на световните финали за "Купа Данон" в Бразилия през ноември.

Това беше поводът днес Димитър Бербатов да се завърне на стадион "Българска армия". Той нямаше как да избяга от въпросите за бъдещето на ЦСКА и евентуалното му завръщане в националния отбор. На въпрос дали ще помага с финансирането на ЦСКА Бербо отвърна:

"Да ви приличам на Бил Гейтс?! Аз не съм човекът с магическите пръчки, че да оправям ЦСКА. Това е работа на много хора. В момента други неща са ми на главата. Когато това приключи, вероятно ще дойде друга глава в моята история.Нямам близки контакти с ръководството на ЦСКА, разберете, хора. Щом са поели ЦСКА, трябва да се оправят".

"Други работи са ми на главата. Но може и да съм си купил акции, а трябва ли да се афишира всичко, което е свързано с мене? Нали половин България е червена. И ако си истински цесекар, отиваш и си купуваш, защо трябва да се дава пример от някого?", каза още той

В същото време обаче се провеждаше и Общо събрание на ЦСКА и логичният въпрос беше дали той ще бъде там.

"Имам човек, който ще ми каже какво се е случило, но аз съм много далече от тези неща. Аз все още съм активен футболист и мисля за представянето си на терена. Издръжката на ЦСКА е работа на много хора, а не само един човек да се ангажира с това. Когато приключа с активния футбол, ще видим какво ще правя и с какво ще се занимавам", коментира 33-годишният нападател.

Преди няколко дни президентът на БФС Борислав Михайлов заяви след подписването на договора с новата екипировка, че новите екипи ще стоят много добре на Митко Бербатов.

Помолен да коментира тези думи, нападателят на Монако отговори така: "На мен всички екипи ми стоят добре".

Накрая отново с досада беше принуден да отговаря вероятно за милионен път дали може да се върне в националния отбор, на което той реагира: "Това са други теми. Благодаря ви много" и напусна пистата на стадион "Българска армия".

Водещи

Най-четени