Иво Тонев отхвърли обвиненията на Домусчиев 22.04 | 23:08

Изпълнителният директор на Левски е съгласен чужди съдии да свирят мачовете на тима

От Божидар Азманов

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев отвърна на нападките на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, който директно го обвини, че виляе на съдиите, които подпомагат Левски.

 

Тонев категорично отрече подобни твърдения и апелира клубовете да се уважавт повече помежду си.

 

"Човек трябва много да внимава, когато говори такива неща. Познавам Домусчиев и го уважавам. Категорично заявявам от свое име, че никога, по никакъв повод не съм разговарял със съдия или с член на съдийската комисия".

 

"Левски играе честно и ще играе така до край. Не съм със сини очила, видях, че има грешки в полза на Левски. Но това трябва да го коментират хората от съдийската комисия и от БФС".

 

"Не бива да изключваме ЦСКА и Ботев от спора между нас и Лудогорец. Нека проявяваме малко повече уважение един към друг".

 

"Несериозно е това, което се говори. Ние не можем да си позволим да даваме такива суми. Батков е човекът, койт взима тези решения. И ние чухме суми в Гоце Делчев, но не искам да коментирам това и да нападам Лудогорец".

 

"Не е сериозно Левски да отговаря на даден футболист. Ако Стоичков знае нещо да отива да го казва, в България има закони. 2013 година сме и сме член на ЕС. В България една лъжа, като се повтори сто пъти, става истина. Готови сме до края на първенството да играем с чужди съдии и те да са избирани от другия отбор", заяви Тонев в предаването "Пред банята" на ТВ 7.

Водещи

Най-четени