Интер излъга Реал Мадрид с дузпи 27.07 | 11:03

Манчестър Юнайтед удари Рома

От Божидар Азманов

Интер победи на европейски клубен шампион Реал Мадрид, макар и след изпълнение на дузпи – 3:2, в контрола, част от турнира "Интернешънъл чемпиънс къп" в САЩ.

От състава на Реал Мадрид липсваха голяма част от звездите, които взеха участие на Световното първенство по футбол това лято, в това число и Кристиано Роналдо.

В редовното време двубоят завърши при 1:1. Реал откри още в 10-а минута чрез Гарет Бейл, а Мауро Икарди изравни от дузпа в 68-а

При дузпите пропуски за Реал Мадрид направиха Иско, Асиер Ияраменди и Масакарей, докато за интер пропуснаха Нагатомо и Ян М'вила. Мауро Икарди обаче отбеляза победното попадение.

Видео и снимки от срещата вижте в Sporta.bg

В друг мач от същата груп на турнира Манчестър Юнайтед победи Рома с 3:2 в контрола, играна в САЩ и псотигна втора поредна победа под ръководството на Луис ван Гаал.

Уейн Рууни откри в 36-а минута с мощен шут от разстояние. Три минути по-късно Хуан Мата се разписа, а в последната минута Уелбек бе фаулиран в наказателното поле и Рууни реализира дузпата за 3:0.

В 75-а минута Миралем Пиянич намали с феноменален гол от собствената си половина. Крайното 3:2 оформи Франческо Тоти от дузпа в 88-а минута.

Така начело на групата е Манчестър Юнайтед.

Видео и снимки от двубоя можете да видите в Sporta.bg

Водещи

Най-четени