Лудогорец тръгна за Англия без новата си звезда 28.06 | 12:57

Браян Ангуло няма виза за Острова

От iNews.bg

Отборът на Лудогорец замина за Англия, където ще протече основната част от лятната му подготовка. "Орлите" отлетяха за Острова с група от 24 футболисти, като с тима не тръгна новата звезда в селекцията на разградчани - Браян Ангуло.

Колумбиецът няма виза за Обединеното кралство и остава в София, докато му бъде издадена такава. Очаква се това да стане още в понеделник и той да се присъедини към лагера на "зелените".

Лудогорец ще остане на Острова до 9 юли, като шампионите са уговорили пет контролни срещи по време на престоя и на английска земя. Те ще срещнат румънските Стяуа и Динамо (Букурещ), шотландският Хартс и отборът на бившия си наставник Ивайло Петев - АЕЛ (Лимасол), а името на петия съперник ще се уточнява на място. Проверката с него е предвидена за 5 юли.

Първата контрола на "орлите" в Англия е със Стяуа на 1 юли от 21:00 часа българско време. На 3 юли "зелените" играят с Хартс, а на 8 юли Лудогорец среща Динамо (Букурещ). Последният спаринг на разградчани е на 9 юли  с АЕЛ.

Групата на Лудогорец:

Владислав Стоянов, Иван Чворович, Георги Аргилашки, Теро Мантула, Александър Барт, Александър Александров, Козмин Моци, Георги Терзиев, Йордан Минев, Витиня, Гийерме Шоко, Жуниор Кайсара, Фабио Ешпиньо, Михаил Александров, Светослав Дяков, Христо Златински, Себастиан Ернандес, Марселиньо, Вандерсон, Йерун Луму, Върджил Мисиджан, Дани Абало, Роман Безяк, Мишел Платини, Жуниор Кишада.

Водещи

Най-четени