Платини чака зелена светлина да си тръгне от ЦСКА 28.04 | 14:44

Бразилецът вече не иска да е част от "червените"

От Иво Вецев

Слуховете, че Мишел Платини иска да напусне ЦСКА получиха своето потвърждение лично от треньора на "армейците" Милен Радуканов, който сподели, че пътищата на "червените" и бразилеца ще се разделят през лятото.

Съименникът на президента на УЕФА се завърна през есента на "Българска армия" и бързо си върна лидерската позиция в отбора, въпреки че от зимата насам формата му бележи спад. Нападателят обаче не иска да се задържа повече в отбора и ще си ходи.

"Знаете, че имам добри отношения с Мишел Платини още от предишния си престой. И тогава, и сега той играе в почти всички мачове, но формата му в момента е спаднала - може би заради липсата на подготовка", започна Радуканов.

"Пред ръководството е обявил, че иска да напусне ЦСКА през лятото. Той е професионалист и ще ни помогне с каквото може до лятото. Затова взехме решение за Вечното дерби да разчитаме на хора, които искат да са в отбора и са готови да се раздават", призна треньорът на "червените".

"Идеята ни беше да заложим на бързината на Варела, Присо и Делев. Знаете, че защитата на Левски е по-бавна и това ни беше планът, Някои не успяха да преодолеят страха. Който и да излезе на терена, трябва да защити името си", сподели още Радуканов, а какво още имаше да каже може да видите на този линк.

Водещи

Най-четени