Принц Хари ще подкрепи Англия на Световното 31.05 | 12:42

Благородникът ще посети Бразилия за Мондиала

От iNews.bg

Англия ще има подкрепата на член на кралското семейство на Световното първенство. Принц Хари, по-малкият от синовете на Принц Чарлс, е заявил присъствието си в третия мач в груповата фаза на Мондиала на 24-и юни в Бело Оризонте срещу Коста Рика.

Мачът е част от четиридневната визита на кралската особа, който е четвърти в династическата редица на английската корона.

За внукa на Кралица Елизабет Втора футболът винаги е бил интерес, а на Световното в Южна Африка преди читири години той също беше на един мач. Присъствието му обаче не помогна на Англия за нещо повече от 0:0 срещу Алжир тогава.

Личният секретар на принца Едуард Лейн Фокс заяви, че надеждите на кралската особа са, че този път спомените ще бъдат по-ярки от последното Световно първенство.

Принц Хари ще бъде един от хилядите в английската агитка и се надява, че ще помогне на отбора да прескочи груповата фаза. Ден по-рано от мача на своите сънародници, Принц Хари ще бъде и на срещата на домакините с Камерун, която ще се играе в столицата Бразилия.

Водещи

Най-четени