ЦСКА с първо поражение в контролите 01.07 | 19:21

"Червените" отстъпиха с 1:0 на белгийския Роял Уайт Стар (Брюксел)

От iNews.bg

Отборът на ЦСКА допусна първо поражение в контролите, след като отстъпи с минималното 1:0 на белгийския Роял Уайт Стар (Брюксел) в спаринг, игран в Емело. 

Това бе трета проверка на "червените" на лагера в Холандия и общо четвърта от началото на лятната им подготовка. Преди заминаването за Ниската земя ЦСКА записа първата си и единствена досега победа - с 2:1 над новака в А група Марек.

Преди загубата от втородивизионния Роял Уайт Стар, възпитаниците на Стойчо Младенов направиха две равенства с по 1:1, съответно с руския Криля Советов и белгийския Гент на холандска земя.

Стойчо Младенов пусна като титуляри двама от дошлите на проби холандски играчи - Супусера и Дансо.

Участие в срещата не взе Мартин Камбуров, който продължава да лекува контузия в ахилеса, както и Емил Гъргоров, който размисли и се завърна в лагера на отбора, но все още не е подписал договор с клуба.

Единственият гол в мача падна в 78-ата минута, когато Жереми Лемперюр не остави шансове на стража на ЦСКА с премерен удар. ЦСКА също имаше своите положения, като Тони Силва удари греда през първото полувреме, но "червените" така и не успяха да превземат вратата на съперника.

Подробности за контролата ЦСКА - Роял Уайт Стар четете в Sporta.bg>>

Водещи

Най-четени