Вижте какво ново в автомобилите на Автосалон "София 2013" 14.06 | 16:51

Могат да бъдат видени 15 нови модела и 24 модела с фейслифт

От Кремена Бедерева

Автосалон "София 2013" отвори врати в Интер Експо център в столицата. На него има 35 автомобилни премиери, като бяха представени 15 нови модела и 24 модела с фейслифт, съобщи Стефан Хаджиниколов, изпълнителен директор на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители за България (ААП).

Общо 87 са новостите, показани сред представените на изложението 160 експоната, посочи той. Изложението се провежда веднъж на две години и е включено в официалния календар на Световната организация на автомобилните производители (OICA).

Както и на всеки от предишните форуми един посетител ще си тръгне от изложението с нов автомобил - голямата награда на ААП.

До 23 юни, когато автосалонът ще затвори врати, ще има богата културна и концертна програма със спомоществователството на Столичната община. Всеки ден автосалонът ще е отворен от 10,00 до 20,00 ч.

Достъпът до автосалона е улеснен вече от възможността да се ползва служебният паркинг на Интер Експо център на буферния паркинг към метрото, който е достъпен за гражданите срещу 1 лв. на час.

Водещи

Най-четени