Едно дистанционно, което контролира вашия дом 27.05 | 13:33

Смарт дистанционните на Logitech с важен ъпдейт

От Ивайло Коралски

Вече не е задължително да избирате конкретно дистанционно от серията Harmony на Logitech, за да контролирате вашият "умен" дом.

Американката компания подготвя ъпдейт по софтуерен път, който ще даде на Harmony Ultimate Hub същия набор автоматизирана поддръжка като на Home Hub. Веднъж ъпгрейднали вашето дистанционно, можете да използвате Harmony Ultimate, Smart Control и Smart Keyboard за да пускате и гасите лаппи, или да сменяте температурата, без да напускате вашето кресло. Всякакъв вид телевизионна, DVD/Blu-Ray, музикална и т.н. техника също ще може да бъде контролирана от едно единствено дистанционно.

Разбира се, за да се възползвате пълноценно от скъпичкия продукт на Logitech (цените започват от 150 долара и нагоре), ще трябва да притежавате и нещо повече от телевизор и хладилник във вашия дом.

Другият евентуален проблем е, че ъпдейтът по всяка вероятност няма да бъде безплатен. Хубаво е все пак да знаем, че едно обикновено дистанционно спонтанно може да се превърне в регулатор на вашия технологичен дом.

Водещи