Раздвижване около забавените фактури на М-Тел 13.04 | 17:34

Операторът освен това ни удължава срока за плащане

От iNews.bg

Ако сте абонат на М-Тел, вероятно едва наскоро сте получили фактурата си за месец декември и все още не знаете какво дължите за месеците януари, февруари и март.

Това най-вероятно скоро ще се промени. От компанията съобщиха за iNews, че от 25 март вече са започнали да разпращат дългоочакваните сметки - за първия месец на годината.

"В следващите седмици" постепенно ще бъдат издавани и изпращани фактурите и за февруари и март, така че ще се окаже, че ще трябва да платим три сметки почти наведнъж.

От оператора все пак казаха, че фактурите няма да пристигнат накуп, тъй като не се и издават наведнъж за тримесечието, и всяка една ще си има отделна дата.

От тази дата ще тече нов, удължен, срок за плащане, съобщиха още от компанията.

След забавянето на сметките в края на миналата година М-Тел вече удължи веднъж този срок – от 15 на 28 дни. Сега телекомът, явно с цел да компенсира абонатите си, дава ново удължаване – до 60 дни.

Всъщност половината от новия срок е възможност за разсрочено плащане, от която могат да се възползват само потребители, платили предишните си сметки.

60-те дни срок ще важи за фактурите, издадени от 25 март до 31 май, докогато се очаква всички забавени сметки да бъдат изпратени.

М-Тел, където работят 2600 души, обещава, че занапред клиентите ще получават фактурите си редовно.

Водещи

Най-четени