Новогодишната нощ сбъдва желания, ето как 31.12 | 16:30

Надникнете в бъдещето през вода и гогледало точно в полунощ

От iNews

С изпращането на старата година, у всеки пламват желания, които мечтае да се сбъднат през идващата 2020-а. Предлагаме няколко начина да си намислите желание, да проверите дали то ще се сбъдне или да надникнете в близкото си бъдеще.

Ще се сбъдне ли намислено от вас желание?

Напишете желанието си на лист хартия няколко минути преди полунощ на Новата година. При първия удар на часовника запалете листа. Ако той успее да изгори до настъпването на Новата година, смятайте, че желанието ви ще се сбъдне, ако пък огънят угасне, исканото от вас няма да се случи, поне не през идната година.

За изпълнение на определено желание - шампанско с пепел

Непосредствено преди началото на Новата година напишете на малък лист хартия вашето желание, а после го изгорете. Пепелта изсипете в чаша с шампанско. Изчакайте часовникът да  удар точно полунощ и изпийте чашата. Смята се, че по този начин желанието ще се сбъдне.

За спътник в живота - хляб и ножица

Това гадаене е подходящо за неомъжени жени, които копнеят да срещнат половинката си в живота.

Неомъжените девойки, които сложат през новогодишната нощ възглавницата си ножица и парче хляб, непременно ще сънуват бъдещия си мъж, твърдят вещи в занаята.

Друг вариант е момите и ергените да запазят първия залък от новогодишната баница или погача, за да го сложат под възглавницата си, като се вярва, че ще сънуват този, с когото ще сключат брак.

Да надникнем в бъдещето през вода и огледало

Ето и един по-мистичен начин за гадаене какво ви предстои. Трябват ви три свещи, огледало и гарафа с вода.

Сложете гарафата с водата върху твърда повърхност, а зад гарафата – огледалото. От останалите три страни наредете по една от свещите и ги запалете.

Задачата ви е да гледате внимателно през водата в огледалото. Смята се, че в него можете да видите какво предстои в близко бъдеще.

 

Водещи

Най-четени