eBay обучава безплатно бизнеса под тепетата 26.07 | 11:16

Програмата вече се проведе в повече от 10 града в САЩ, Великобритания, Германия, Канада, Ирландия, Израел и Русия, което даде началото на успешни международни продажби за стотици фирми

От iNews.bg

Безплатни обучения за малкия и среден бизнес в Пловдив организира  Ebay  в партньорство с общината.

Стартът на програмата е в сътрудничество и с ИАНМСП (Изпълнителна Агенция за насърчаване на малките и средните предприятия) и Contento.tech и е насочена към подпомагане на българския бизнес при износа на стоки до милиони клиенти по целия свят.

Програмата Export Revival е част от глобалната инициатива на eBay наречена Retail Revival, която има за цел да даде възможност на местните търговци и производители да се възползват изцяло от цифровия пазар и да получат достъп до нови клиенти по целия свят.

Инициативата се осъществява съвместно със структури на централно и местно ниво и бизнес лидери, за да насърчи предприемачеството и да стимулира икономическия растеж.

Иновативната програма Export Revival помага на местните собственици на фирми да продават своите уникални продукти на световния пазар, като същевременно укрепват връзките в местната бизнес общност.

Програмата вече се проведе в повече от 10 града в САЩ, Великобритания, Германия, Канада, Ирландия, Израел и Русия, което даде началото на успешни международни продажби за стотици фирми.

Участниците в програмата от всеки град привнасят своите местни вкусове и стилове към платформата, като по този начин подпомагат eBay да доставя възможно най-динамичното и разнообразно пазарно пространство и неповторимо изживяване при самото пазаруване.

Програмата е напълно безплатна за желаещите да се включат фирми. Всички сесии ще бъдат на български език, като предишен опит в онлайн продажбите не е необходим.

Търговците от Пловдивска област, които искат да участват в програмата, трябва да попълнят заявлението преди 23 август.

Желаещите могат да се запишат на следния линк: https://export.ebay.com/export-revival/bulgaria/index.html

 

Водещи

Най-четени