Андрей Слабаков: Ще си пуша навсякъде, и в Европарламента! 22.04 | 11:16

Даже бих запалил една с моя приятел Жан-Клод, заяви кандидатът за евродепутат от ВМРО

От iNews

Кандидатирах се за евродепутат, защото се отегчих от политкоректното говорене. Не трябва да им се цепи басма на тези от Европарламента. Затова реших, че има смисъл да се опитам нещо да направя. Това заяви в студиото на "Здравей, България" в ефира на Нова телевизия режисьорът и кандидат за евродепутат от листата на ВМРО Андрей Слабаков.

По думите му приличен резултат би бил, ако всички 17 имена от листата на ВМРО влязат в Европейския парламент.

,,Съгласих се да вляза в листата, защото мислим в една и съща посока, а и самата листа е готина, има достатъчно разумни хора в нея'', обясни още той и категорично отхвърли възможността да бъде употребен.

Той добави също така, че родители, които не водят децата си на училище, трябва да бъдат пращани в затвора, а безотговорността им третирана като престъпление.

По отношение на пушенето Андрей Слабаков даде да се разбере, че ще пуши където си поиска.

,,Ще си пуша навсякъде, и в Европарламента. Даже бих запалил една с моя приятел Жан-Клод'', заяви режисьорът и обеща да ходи редовно на работа, а не като "някои национални предатели като Бареков".

,,Господин Слабаков е наистина от доста време на нашата позиция, особено по отношение на циганския проблем. И искам да кажа, че той е на 4-то място в листата, а не на 5-о, така че мястото не е неизбираемо'', включи се в разговора другият кандидат за евродепутат от ВМРО Александър Сиди, който също бе гост в студиото. И допълни, че ВМРО има шансове за двама или трима депутати за Европарламента.

,,Листата на БСП е любопитна, защото когато гласуваш за БСП, ти гласуваш за ПЕС, които заявиха, че ще работят за повече мигранти и в подкрепа на Истанбулската конвенция. Лицемерно и жалко е поведението на БСП в българския политически живот, защото твърдиш, че си против тях, но в същото време техните евродепутати, влизайки в Европейския парламент, ще бъдат част от ПЕС. Така че не може да си опозиция на собствения си лидер, на лидера на ПЕС'', заключи Александър Сиди.

Водещи

Най-четени