Антон Кутев не съжалява, че няма да е депутат. Извън парламента живял по-добре 13.10 | 10:03

За 5 г. като депутат започнал да пие хапчета

От Кремена Бедерева

"Основната причина да не стана депутат е, че не си изкарахме гласовете. Ако през 2011 г. имахме 11 000 гласа, сега са 8000."
Това заяви в ефира на Нова телевизия Антон Кутев, бивш депутат от Коалиция за България.

"За мен петте години в парламента се отбелязаха с това, че започнах да пия хапчета за кръвно, за холестерол, диабет. Ще посветя един-два месеца на това да намаля хапчетата", сподели Кутев.

"Ще продължа да правя същото, каквото и досега – не се притеснявам за прехраната си. Извън парламента съм живял по-добре, отколкото в него", допълни бившият депутат.

"Демонизирането на БСП е процес, който върви от 20 години. Делян Пеевски беше важна грешка, която катализира процеса в голяма степен. Добрите времена за ДПС свършиха. Убеден съм, че Борисов няма да направи глупостта да ги привлече отново във властта, защото това би било самоубийствено за него. Видях цялата идиотия на това да работиш с ДПС в смесените райони и не искам никога повече да ми се случва", заяви Антон Кутев.

"Никой не очаква от ДПС или от ГЕРБ да бъдат морални и справедливи, докато от БСП винаги се е очаквало това. Винаги нас са ни наказвали за всичко, което се случва в системата. Каквото обещахме, го направихме и това го обяснявахме цяла кампания", на мнение е политикът. 

Водещи

Най-четени