Апаш сви 50 бона от фирма във Велико Търново 05.11 | 11:53

В металния шкаф освен парите имало още служебни документи

От iNews

Неизвестен апаш задигна сейф с 50 хил. лв. от частна фирма във Велико Търново. Престъплението е извършено в периода 2-3 ноември.

В металния шкаф освен парите имало още служебни документи. Офисът се охранявал от частна фирма, чийто служители обаче не успели да предотвратят посегателството. След подадения сигнал на местопроизшествието е извършен полицейски оглед, а по случая е започнато досъдебно производство.

41-годишен мъж от Русе пък е обвинен в кражба на дизелово гориво от резервоара на товарен автомобил, паркиран в село Поликраище. Откраднатото количество е около 200 литра. Извършителят е стар познайник на полицията, криминално проявен и много пъти осъждан. На 1 ноември при съвместни действия на служители от управленията в Горна Оряховица и Русе той е установен и задържан. Извършени са претърсвания в жилището му, от където са иззети вещи, имащи отношение към извършеното деяние. След доклад на материалите по случая в прокуратурата в петък той е привлечен, като обвиняем. Наложена му е най-тежката мярка за неотклонение «задържане под стража».

Водещи

Най-четени