Болницата в Троян третира пациентите като кучета, ако съдим по храната 30.11 | 07:26

Министърът на здравеопазването обяви, че се намираме във военно време, що се отнася до натовареността на болниците и медиците. Но едва ли и в най-тежките си периоди България е давала на болните филия от най-евтиния хляб и малко масло

От iNews.bg

Стефан МАРКОВ

В дни на пандемия и локдаун хората, съвсем нормално, са вперили поглед към медиците и неистовата борба за спасяване на повече човешки животи. Колко от лекарите спазват Хипократовата клетва и колко не - това е отделен въпрос. Много го правят и трябва да го оценяваме.

По-странното е, че из родната Татковина има градски болници, където ръководствата и държавата допускат пациентите да се чувстват като кучета. Точно така - като псета, чието оцеляване е "на магия".

Няма как иначе да си обясним снимката, която ни изпрати Валентина Димитрова от троянската болница. От фотоса става безпощадно ясно, че храната, предвидена за пациенти е гавра. Меко казано.

Министърът на здравеопазването обяви, че се намираме във военно време, що се отнася до натовареността на болниците и медиците. Но едва ли и в най-тежките си периоди България е давала на болните филия от най-евтиния хляб и малко масло. Поне не е маргарин...

Водещи

Най-четени