Борисов каза колко пъти правителствата му са ни вадили от кризи (ВИДЕО) 13.10 | 15:00

Трябва ни много мощна подкрепа, за да се захванем с управление в момента, заяви той пред симпатизанти в Разград

От iNews

От 3 кризи сме ви вадили по най-добрия начин. Това каза в Разград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Сега дойде политическата криза, която се оказа най-тежка заради омразата. От нея можем да се изведем само с политически разум, с всички мерки, които изброихме и всеки да си изпълни обещанията", каза още той.

"От образование и сигурност няма да мръднем, там сме най-добри. От санирането също - това е най-добрата социална политика. Надявам се и другите да го приемат. И "Хемус" и Търново-Русе са жизнено важни", обеща Бойко Борисов.

"Преди идвах да откривам стадиони, булеварди, църкви, джамии и нови заводи. Сега наши опоненти са тези, които навремето откраднаха, приватизираха разбойнически заводите, сега се изправят срещу нас с този корпоративен вот", каза още той.

"Работниците в тези предприятия, приватизирани от един кръг агнешки главички, ще гласуват за една партия. Синовете и внуците им станаха политици и партийци", допълни Борисов.

"Въобще не трябваше да правя кампания при параметрите, които виждам. Трябва ни много мощна подкрепа, за да се захванем с управление в момента. Приказките, че това ще се реши с равноотдалеченост и без политически лица, звучат добре, но проблемите могат да станат неразрешими. Извън ГЕРБ, който доказано е правил стабилни коалиции, останалите се разпадат от 6 до 9 месеца", смята още Борисов.

Водещи

Най-четени