Дни след атентата в Париж Борисов намекна за заплаха срещу България 10.01 | 12:00

Премиерът предупреди за опасност от религиозно напрежение у нас

От Христина Рафаилова

Тайнствена заплаха застрашавала страната ни, но била предотвратена  от спец службите. Това заяви в ефира на Нова телевизия премиерът Бойко Борисов.  

Министър – председателя  обаче отказа да даде повече подробности и не уточни дали тя е имала връзка с кървавите  терористични нападения във Франция. 

"В последните дни службите работиха много активно, справиха се добре. Имаше казус, който беше решен, но по тези теми е хубаво изобщо да не се говори, но много се постараха колегите, свършиха добра работа”, заяви кратко той.

Борисов коментира атаките, като каза, че имат за цел да се насади омраза между  отделните религии, както да се всее срах и паника в хората. 

Премиерът отказа да даде точен отговор дали ще отиде на шествието в Париж в памет на жертвите. Уклончиво той заяви, че би било добре да отиде, но това криело риск. 

омраза и гражданска война”. Това заяви тази сутрин в предаването на "Събуди се” премиерът Бойко Борисов. 

Министър – председателят предупреди, че у нас също може да възникне напрежение у  нас след атаките във Франция

Около стотина обучени шофьори с високо проходими машини ще бъдат изпратени по границата да возят командированите там полицаи засега. Така премиерът отговори на притесненията на президента Росен Плевнелиев, че армията 

Премиерът направи и друго загадъчно изказване. Той заяви, че държавата подпомага частни банки, за да нямат проблеми като КТБ.” Правителството на Орешарски не направи нищо и КТБ падна, даде пример Борисов, но отказа да уточни кои банки са подпомогнати.

Водещи

Най-четени