Младежът, тръгнал да се самоубива, всъщност бил бутнат? 25.08 | 13:13

Не любовна мъка, а опит за убийство е причина за инцидента

От Цанка Донкова

Младежът, който е полетял от 3-тия етаж на блок в ж.к. Меден рудник в Бургас, е бил бутнат. Очевидци разказват, че не става въпрос за самоубийство от любовна мъка, а за опит за убийство, тъй като 27-годишният е бил избутан от жилището, съобщава Флагнам.

Мистериозен мъж е избягал от апартамента на Живка Чолакова в бл.465 в ж.к."Меден Рудник" минути преди от терасата да падне 27-годишният бургазлия Иван Ганчев, разказват съседи.

Около 22:30 часа комшиите, които по това време са били на терасите си, са видели как от входа, почти бегом излиза млад мъж с добро телосложение. Малко по-късно от терасата на 3-ия етаж полита Иван Ганчев.

"Може да я е спипал с някой любовник, но тя си беше шавлива. В апартамента ѝ често идваха най-различни мъже, редовно имаше запои и висока музика", казаха съседи. Те допълниха, че снощи, миг преди да излезе мистериозният мъж, от апартамента на Живка се чували крясъци, чупене на стъкла и истерични викове.

Според тях няма как 27-годишният Дон Жуан да е паднал или скочил от терасата. Далеч по-вероятно е да е бутнат от Живка, убедени са те. "Полицията да я притисне! Тя ще си признае!", категорични са съседите.

В бл.465 в ж.к."Меден Рудник" никой няма добро впечатление за 37-годишната бургазлийка. Преди време тя работила на автомивка, но доста дълго била безработна. Всички се чудят как е намирала пари, за да гледа 12-годишната си дъщеря.

Водещи

Най-четени