Полицай простреля свой колега при гонка на обирджии 23.11 | 08:30

При задържането обвиняемите оказали съпротива, възникнал е инцидент, а в гонката полицейски служител е бил улучен със стоп патрон в крака от свой колега, който се целил другаде

От iNews.bg

Полицай простреля свой колега със стоп патрон при инцидент по време на арест вчера. Униформените задържали четирима за престъплението, а петият се издирва, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Според данните на полицията престъплението е извършено към 01.30 ч. сутринта. Четиримата, в съучастие с неизвестно до този момент лице, разбили патрон на входна врата на жилище с помощта на техническо средство и са отнели бижута и парична сума от 400 лева, собственост на жена, която към момента на извършване на престъплението не е била в дома си.

Сигнал до полицията са подали съседи на пострадалата. При задържането обвиняемите оказали съпротива, възникнал е инцидент, а в гонката полицейски служител е бил улучен със стоп патрон в крака от свой колега, който се целил другаде. Пострадалият е настанен в болнично заведение, без опасност за живота.

Водещи

Най-четени