Преди смъртта си Мирослава вероятно е била пребита 18.01 | 18:07

По тази причина в момента се извършва втора експертиза на тялото на момичето в София

От Андриян Георгиев

Мирослава Николова най-вероятно е била пребита преди смъртта си, съобщи БНР.

По тялото на Мирослава са открити следи от травми и удари. Съдебните лекари трябва да потвърдят или да отрекат този факт. По тази причина в момента се извършва втора експертиза на тялото на момичето в София.

Най-вероятно погребението на 18-годишното момиче ще бъде в края на седмицата в Перник.

iNews припомня, че Мирослава Николова от Перник беше намерена мъртва в нощта на 12 януари в околностите на града.

Мирослава изчезна на 7 ноември 2011 г. Към 20 часа тя не се прибрала вкъщи след редовната си тренировка по таекуон-до в залата, която е близо до дома ѝ до стадион "Миньор”. 

Първоначално в медиите тръгнаха слухове за огромен откуп, поискан от близките ѝ. Това стана ден по-късно след изчезването ѝ - на 8 ноември 2011 г.

В следващите дни близките ѝ твърдяха, че е отвлечена, а полицията - че е избягала от къщи, където е имала семейни проблеми. Семейството обясни, че Мирослава не си е взела личните документи, нито телефона, когато е изчезнала от дома си.

Майката на момичето Емилия го издирваше самостоятелно в продължение на дни, като отхвърли версиите на полицията. Изчезването на Мирослава беше свързано с много слухове. Около Нова година шефът на ГДБОП пусна в публичното пространство версията, че е възможно Мирослава да е напуснала страната. Момичето се издирваше и чрез Интерпол.

Т.е. в продължение на 2 месеца полицията не успя да открие момичето, нито да "разнищи" случая. След намирането на тялото на Мирослава премиерът на страната дори поиска от семейството на Мирослава да се извини на МВР.        

Водещи

Най-четени