Вижте дъщерята на президента във филма за Гунди 16.09 | 17:30

Филмът "Гунди – Легенда за любовта" на режисьора Димитър Димитров тръгва по големите български екрани от 18 октомври

От iNews.bg

Филмът "Гунди – Легенда за любовта" на режисьора Димитър Димитров тръгва по големите български екрани от 18 октомври. В него участва и дъщерята на президента Дарина Радева, която е актриса.

Поради големия интерес и нетърпението на публиката, киното стартира продажбата на билети един месец предварително, което се случи за първи път в местната история.

Затова от 18.09 всички фенове могат да резервират място в кината в цялата страна и първи да споделят историята на любимия български футболист Георги Аспарухов-Ганди и неговата любима - Лита. Представен бе и постерът "Гунди - Легенда за любовта", който ще съпътства филма по целия свят - у нас и в чужбина. Към него има специални плакати за всеки от главните герои.

Визията дръпва завесата, разкривайки още детайли, които ще привлекат вниманието на публиката. Интерес представляват и неговите главни герои.

Редом до главните актьори Павел Иванов (Гунди) и Александра Свиленова (Лита) ще застанат Александра Костова (Лидка), Димитър Николов (Томи), Марио Василев (Боби), дъщерята на президента Румен Радев Дарина Радева (Мими), Мина Каукова (Пепи) и Даниел Върбанов (Коко), когото помним от сериала "Войната на буквите".

Най-четени