Канят принц Хари да участва в порно филм 27.08 | 09:33

За участието си във високобюджетната лента принцът може да получи 10 млн. долара

От Олга Андреева

След като всички видяха кралските достойнства на принц Хари на голите му снимки, някои ги оцениха от търговска гледна точка и видяха възможност за принца да направи пари.

Хари получи съвсем сериозно предложение да участва в порно филм и то високобюджетен, който ще бъде посветен в голяма степен на него.

Шефът на компанията за порно филми Vivid Entertainment Стийв Хърш е отправил предложение към принца, който е трети на опашката за наследяване на престола, да се пробва като порно актьор в лентата "The Trouble With Harry”. За участието си ще получи 10 милиона долара.

"Уверявам ви, че секс сцените ще бъдат заснети така, че диамантите на кралската корона да не изглеждат по-малки", се посочва в писмото на компанията до принца, отбелязва Contactmusic.com.

Офертата идва след като шефовете на списание Playgirl помолиха Хари да го снимат за гола звезда на корицата си.

До момента Хари не само не е коментирал офертите, но не е отварял дума и за голото парти в Лас Вегас, снимките от което обиколиха целия свят.

Освен това принцът си изтри личната страница във Facebook. Същото направиха и двама от близките му приятели, след като пуснаха свои снимки, на които присъства и Хари.

Водещи

Най-четени