Бар Рафаели умира за мъже с хубави зъби 07.08 | 09:57

Първото нещо, което манекенката вижда в един мъж, са зъбите му

От Олга Андреева

Израелската топмоделка Бар Рафаели, по която въздишат милиони мъже, разкри какво ѝ трябва, за да хареса един мъж. Хубавите зъби се оказват най-важното нещо за русокосата красавица.

"Зъбите са първото нещо, което виждам в един мъж. Хубавата усмивка с красиви зъби е най-привлекателното нещо в противоположния пол.

С напредъка на ортодонтските технологии просто не мога да разбера защо има хора, които не си оправят зъбите", възмущава се Бар пред сп. Maxim, което я постави начело на своята класация на стоте най-горещи мадами.

27-годишната моделка, която се радва на чаровната усмивка на Леонардо ди Каприо няколко години, поставя все пак и някои други условия на мъжете.

Тя смята, че те трябва да не се държат твърде гъзарски и хладно. "Ако някой е забавен, да каже нещо смешно. Ако някой е мил и внимателен, да говори по този начин. Просто да бъде себе си.

Ето, оня ден, например, бях на летището и видях един пич, който също ме погледна. Обаче вместо да дойде при мен, той наведе глава и започна усърдно да цъка на телефона – един вид "О, въобще не те забелязах!". И си помислих – ако наистина беше готин, щеше просто да бъде себе си и да дойде да ме заговори."

Изглежда в момента Бар не се радва на мъжко присъствие до себе си, защото споделя, че рядко мъже я канят на среща, което си обяснява с факта, че самата тя рядко излиза някъде нощем, за да срещне подходящите хора, посчова Contactmusic.com.

"Или съм на снимки, или си лягам рано. На практика нямам много възможности да срещна други хора освен бизнесмените по самолетите. Те обаче са женени и доста по-старички", заключава тъжно синеоката израелка.

Водещи