Джулия Робъртс: Чувството за хумор те прави красив 06.08 | 10:24

Актрисата не разбира хората, които искат да променят вида си с пластична хирургия

От Олга Андреева

Грозното пате Джулия Робъртс, която на младини се е притеснявала за външния си вид и най-вече за голямата си усмивка, а впоследствие се превърна в синоним на "хубава жена", днес разкрива как разбира красотата.

Актрисата е убедена, че не външността, а оптимизмът, чувството за хумор и усещането за щастие са ключът към това да изглеждаш красив.

Самата Джулия казва, че винаги се чувства много по-красива, когато е щастлива в личния живот. В настоящия момент тя определено може да се похвали с успехи в личния фронт - сгодена е за оператора Дани Модър, с когото имат петгодишен син и тригодишни близнаци.

Пред сп. You актрисата казва: "Смятам, че оптимизмът и чувството за хумор определено помагат да изглеждаш по-красив, но щастието е това, върху което трябва да работим. Веднъж щом човек го намери – тогава е открил ключа към красотата."

"Не се будя с някакво усещане за звездност. Напълно ми е ясно колко коства на някои хора да докарат типичния звезден вид. Аз съм обикновен човек, който върши необикновена работа", лаконична е актрисата.

И си признава искрено, че когато й се налага да добие и тя звезден вид, полага сериозни усилия.

Освен това заявява открито, че не разбира хората, които прибягват до козметична хирургия. "С напредъка на науката и технологиите хората се побъркаха по идеята да разместват лицето си по всевъзможни начини. Ами странно е."

Водещи

Най-четени