Гала и Зейнеб се „заклещиха“ в модели на Русата Златка (СНИМКИ) 02.07 | 11:37

Двете не можаха да се напъхат в късите панталонки от колекцията на плеймейтката

От iNews.bg

Телевизионните водещи Гала и Зейнеб неочаквано попаднаха в доста сконфузна ситуация. Двете блондинки от предаването "На кафе" по Нова ТВ се "заклещиха" в късите панталонки от колекцията на Русата Златка.

Както неотдавна стана ясно, плеймейтката реши да се пробва като дизайнер и вече е готова с първата си колекция. Оказа се обаче, че моделите ѝ са направени по нейните размери, които очевидно не са същите като на телевизионерките.

"Не се приемам толкова на сериозно и може да не ме наричате от сега дизайнер. Това е нещо, което съм потискала в себе си и сега го показах. Майка ми и баба ми са шивачки. Винаги съм ги гледала с възхищение, но никога не съм мислила, че ще стана дизайнер. Правила съм рокли на моите кукли, но животът ми така се завъртя...", разказа Златка пред домакините си.

Причината сериозно да се захване с правенето на дрехи станал фактът, че никога не можела да намери точно това, което търси. Често ѝ се случва вечер като си легне да си представя конкретни тоалети, които скицира, и на сутринта ги доусъвършенства.

1325280

Водещи

Най-четени