Джейн Фонда направи ужасяващо признание за детството си 03.03 | 20:27

Актрисата е била жертва на насилие също като майка си

От iNews.bg

Носителката на "Оскар" Джейн Фонда разкри, че е била жертва на изнасилване и сексуално малтретиране като дете. В интервю 79-годишната актриса призна, че е губила работа, защото е отказала да спи с шефа си.

"Бях насилвана сексуално като дете. Бях уволнена, защото отказвах да спя с шефа си и винаги съм мислела, че вината е моя, че не съм направила или казала правилното нещо”, подчерта актрисата.

По думите на звездата "да бъдеш млада актриса в момента е ужасяващо". "Трябва да се събличаш толкова много. Акцентира се твърде много върху начина, по който изглеждаш”, казва Фонда в интервю за "Едит”, цитирано от Би Би Си.

"Познавам изнасилени млади момичета, които дори не знаят, че това е било изнасилване. Мислят си: "Случи се, защото казах "Не” по неправилен начин”, допълва Джейн Фонда, която от дълго време е активист и защитник на правата на жените.

През 2014 г. тя призна, че майка й Франсис Форд Сиймор е била насилвана сексуално, когато е била на 8 години. Майка й се е самоубила на 42, когато Джейн Фонда е била само на 12 години.

Водещи

Най-четени