Ед Шийрън и Луис Хамилтън с еднакви татуировки - дали Никол е причината? 12.08 | 14:00

Скоро след появилите се слухове, че Ед и Никол са гаджета, той си направи татуировка подобна на тази на бившия ѝ приятел

От Мариета Цветкова

Британският поп певец показа новата си цветна придобивка днес, в Instagram. Цветната рисунка, разположена върху гърдите на музиканта, е направена няколко седмици след като Луис Хамилтън си направи подобна.

След като снимката бе пусната в социалната мрежа, всички се запитаха дали Никол Шерцингер има нещо общо с рисунката, особено след появилите се слухове, че певицата се среща със своя колега. Макар, че говорителите на певеца отрекоха двамата изпълнители да имат повече от приятелски отношения.

Състезателят на Формула 1 сподели, че дизайнът на татуировката е негов и че африканският лъв е символ на контрола върху емоциите.

1550399

"Африканският лъв ръмжи свирепо и може да бъде чут от километри. Той призовава силата на слънцето да бъде освободена от него, така показва своята мощ и предупреждава другите."

Междувременно причината за новата придобивка на Ед не е Никол, а последното му разпродадено турне на стадион Уембли. Отборът домакин на стадиона се казва Three Lions. Самият певец сподели: "Щях да си татуирам плана на етажното разпределение, но изглеждаше нелепо."

1550400

Водещи

Най-четени