Еренът 2: Валерия е здраво хлътнала по Евгени Генчев 17.03 | 14:00

Дори най-близката на Валерия в шоуто, Айлин Бобева, няма намерение да пренебрегне собствените си интереси, за да не обиди приятелката си

От iNews.bg

Валерия е здраво хлътнала по Евгени Генчев и това си личи от реакциите ѝ, когато той преплете страстно устни с някоя от другите участнички. Дори най-близката на Валерия в шоуто, Айлин Бобева, няма намерение да пренебрегне собствените си интереси, за да не обиди приятелката си.

Да, Евгени и Айлин имаха прекрасна първа романтична среща, но Валерия има традиция с ергена. Става въпрос за писма, които двамата си пишат един на друг и оставят на тайни места. "Обърках сън и реалност в непрекъснати мисли за теб. Пробуди в мен красиви чувства, каквито никога не съм усещала до момента и често се чудя дали не сънувам. Аз и ти заедно, без значение къде, надявам се отново да сме", гласят думите на Валерия, отправени към Евгени. По-рано тя пък му сподели нещо друго, с което би се съгласила всяка жена:

"Няма да ти се разсърдя, че ми размазваш червилото. Гледай спиралата да не ми размазваш". 

Само може да подозираме какви други писма са си писали Валерия и Евгени. По-интересна е обаче клюката, че именно природозащитничката печели втори сезон на "Ергенът". Достоверни източници на Vbox7 твърдят, че Евгени и Валерия са били лудо влюбени и заедно след края на шоуто. Дали обаче ще се окаже наистина така, предстои да разберем.

Водещи

Най-четени