Ето кой ще подгрява легендите Aerosmith 15.04 | 12:00

Концертът на 17 май обещава да разтърси столицата

От iNews.bg

Американската банда Aerosmith ще зарадва българските си почитатели с грандиозен концерт на 17 май тази година на стадион "Локомотив". Легендарните музиканти вече са готови и с избора си за подгряваща банда и това ще е D2.

"За мен винаги Aerosmith са били една от най-уважаваните групи, а Joe Perry е един от любимите ми китаристи. Любимите ми песни на бандата са Janie's Got a Gun и Love in an Elevator”, коментира китаристът на D2 Митко Кърнев.

Нашите музиканти вече започнали да планират с какво ще изненадат публиката на концерта. Смятат да подготвят специална селекция от парчета. В нея ще влязат парчета от новия им албум "Феникс", както и някои от най-популярните песни в тяхната дискография.

А що се отнася до Aerosmith, музикантите ще пристигнат у нас в оригиналния си състав, с който започват да творят в далечната 1970 г. в Бостън, Масачузетс. На сцената ще видим Стивън Тайлър (вокали). Джо Пери (китара), Брад Уитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани). Те ще изпълнят великите си хитове от доброто старо време, както и песните от последния си албум Music From Another Dimension. 

D2

Водещи

Най-четени