Легендарните Aerosmith за пръв път в България! 25.11 | 11:20

Датата е 17 май

От Мартина Панайотова

Една от най-легендарните и иконични рок групи за всички времена – Aerosmith – пристига за първи концерт в България. Събитието ще се случи на на 17 май 2014 година, когато Стивън Тайлър и компания ще забият в София на стадион "Локомотив". Организатори са Sofia Music Enterprises.

Aerosmith са явление в музиката вече повече от четири десетилетия. Едва ли има друга рок група, която да се похвали с фенове от няколко поколения и с толкова много хитове в класациите.

През лятото на 2014 г. групата поема на Европейско турне, включващо изяви на стадион "Олимпийски" в Москва, "02 Arena" в Берлин и на Download Festival във Великобритания. Великолепната петорка ще бъде в оригиналния си състав, точно както при основаването си през далечната 1970 г. в Бостън, Масачузетс: Стивън Тайлър (вокали), Джо Пери (китара), Брад Уитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани).

Aerosmith ще ни докажат, че са в перфектна форма и правят невероятно шоу, заканват се организаторите. На стадион "Локомотив" ще се насладим на най-великите им хитове, както и на песни от последния им албум Music From Another Dimension – първия студиен проект на групата от 11 години. Албумът е обявен от сп. People за "един от задължителните 5 албума на есента за 2012 г." За него Джо Пери казва: "Това е албумът, който искахме да направим още от времето, когато се събрахме за втори път през 1984 г."

Билети за събитието ще се продават на цени от 70 до 150 лв., като продажбата стартира на 27 ноември.

Билетите за концерта ще бъдат на цена от 70 до 150 лева. Продажбата стартира на 27 ноември, а първите 500 броя от всяка ценова категория ще са на промоционална цена с 10% отстъпка.

Водещи

Най-четени