Каква е истинската възраст на фолк певиците? 11.06 | 08:06

Край на съмненията

От iNews.bg

Може би една от най-пазените тайни във фолк бранша е годините на изпълнителките. За чалгаджийките знаем, че са едни от най-поддържаните жени и честно казано е трудно да се разбере кой на колко години е. Разбира се, и те самите доста добре се справят с опазването на тази тайна. И докато преди дори отричаха операциите, на които са се подлагали, то вече спокойно споделят за разкрасителните процедури, през които са минали. Може би една от най-забулените тайни сред фолк гилдията е разкрита. 

Оказа се, че най-възрастна в бранша е Екстра Нина. Тя е родена през далечната 1963 г. и през декември месец тази година ще навърши 51 години. След нея се нарежда Сашка Васева, която е родена през 1966 г. Дупнишката Мадона скоро ще стане на 48, пише в. "Всеки ден".

Наскоро осиновилата си момиченце Тони Дачева е на 47 години - но тя никога не е крила годините си. На толкова е и певица Малина. Тя не крие, че дължи този факт главно на усилените тренировки в залата и танците по участия.

Две години по-млади са Ивана, Есил Дюран и Рени - те са родени през 1969 г. и днес са на по 45.

Примата на фолка Глория също вече е на възраст. След броени дни тя ще навърши 41. Русенката винаги е твърдяла, че не крие възрастта си и се гордее с това, което е постигнала за своите години.

Деси Слава тази година на 7 март навърши 35, но това не й пречи да е с 10 години по-младо гадже - ММА боеца Светлозар Савов. На същата дата, само че с една година по-голям, е роден приятелят й Азис. Поради лутанията на Васко през годините го споменаваме в графата с певиците.

Огън момичето на фолка Камелия упорито крие своите години, но се оказва, че ЕГН-то й започва с цифрите 71. Съответно е на 43 години, допълва изданието.

Една от най-провокативните изпълнителки - Емануела, е на 37. Райна, в края на годината ще навърши 33.

Двете жени на Коко Динев са наборки - Емилия и Анелия са родени през 1982. Емилия навърши 32, а Анелия ще празнува след по-малко от месец. На толкова е и миньончето на поп фолка Мария. Веднага след нея се нарежда бившата половинка на Валери Божинов Алисия със своите навършени 31 години.

Най-актуалната певица в последните години - Преслава, след броени дни ще отпразнува своя 30-годишен юбилей. Сред най-младите са Галена със своите 29 години и Андреа, която чукна 27 през януари. Най-млада се оказа певицата Цветелина Янева, която е все още едва на 24 години.

Водещи

Най-четени