Лют скандал със силиконов привкус в Big Brother 26.11 | 15:09

Недялко Лазaров напусна първи Къщата

От iNews.bg

В понеделник вечер Недялко Лазаров напусна Big Brother All Stars 2013. Бизнесменът беше първият изгонен от шоуто, след сериозно съревнование със Златка Райкова, Киро Скалата и Джийсън Брад Люис.

В своето предизвикателство Недялко показа отново любовта си към сцената, изпълнявайки комичен и нестандартен вариант на песента на Джийсън. Той излезе изключително разстроен от Къщата, но с успокоението, че "публиката го изкарва, за да го гледа на живо".

Тази вечер по Нова ТВ ще се разрази един от най-големите скандали в историята на шоуто. Златка Райкова ще се изправи лице в лице със злосторниците си, което ще доведе до открита война.

Плеймейтката, която търпя всевъзможни номера от Джийсън и Пенка, ще създаде такъв сериозен конфликт, какъвто двамата съучастници не са и предполагали. В Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще бъдат изречени най-тежките думи, а враждуващите ще стигнат до действия, които ще въвлекат всеки един от съквартирантите в кризисната ситуация.

Довечера Джийсън Брад Люис и Пенка ще получат тежка присъда от Big Brother за извършеното в Къщата. Тандемът ще се озове "зад решетките" в отделно помещение в Къщата, което наподобява истински затвор. Страданията на певеца и бившата претендентка за Мис България обаче, ще бъдат само привидни. Какво ще намерят в своя "затвор" нарушителите на реда и дали останалите съквартиранти няма да се окажат изолираните, предстои да разберем довечера от 20:00 часа по Нова ТВ.

Водещи

Най-четени