Защо рИве Златка? 21.11 | 15:00

Кирил Вълчев, Златка Райкова, Джийсън Брад Люис и Недялко са първите номинирани

От iNews.bg

В сряда вечер в ефира на Нова тв бяха обявени имената на първите номинирани съквартиранти. Кирил Вълчев – Скалата ще се бори за подкрепата на феновете си, след като неговият отбор загуби в номинационната игра. Фитнес гуруто беше последван от Златка Райкова, Джийсън Брад Люис и Недялко. През следващите дни те ще трябва да убедят зрителите, че заслужават да останат в Къщата на Big Brother All Stars 2013.

Тази вечер по Нова тв звездите ще влязат в своята следваща мисия, наречена "Улични музиканти". Всеки един от тях ще покаже най-добрите си умения, с които да спечели минувачите. Как ще се справят съквартирантите и какъв талант ще демонстрират в ролята на улични изпълнители, предстои да разберем в епизода на Big Brother All Stars 2013 довечера.

Снощи в шоуто влезе певицата Райна, която е дванадесетият участник в сезона на риалити звездите. Днес зрителите ще видят първия ден за певицата в Къщата и ще разберат как се чувства тя, делейки една спалня с най-колоритния съквартирант – Недялко.

Само три дни след началото на Big Brother All Stars 2013, довечера в Къщата ще се завихри истинска буря от конфликти и емоции, в центъра на която ще се окажат Златка Димитрова и Златка Райкова. Шоуменът Недялко ще си позволи да засегне изключително важна тема за Златка Димитрова, което ще я тласне към тежка емоционална криза. Джийсън от своя страна ще започне война с Райкова, скривайки всичките ѝ гримове и разкрасителни принадлежности.

Водещи

Най-четени