Миленита отива на филмовия фестивал в Люксембург 24.10 | 13:59

Участва с прожекция на „Лора от сутрин до вечер“ и заключителен концерт

От Мая Александрова

Тази събота (26.10) българският талант – певица и актриса Миленита, ще участва заедно с лайв бандата си Funky Miracle в шестото издание на ежегодния фестивал за централно и източно-европейско кино CinEast (www.cineast.lu), провеждащ се между 9 и 27 октомври в Люксембург. 

В местната зала Sang a Klang Миленита ще представи филма с нейно участие в главната роля "Лора от сутрин до вечер" на режисьора Димитър Коцев – Шошо. Лентата е селектирана за участие в програмата на CinEast заедно с още близо 50 заглавия от 15 страни. Това ще бъде втора прожекция на "Лора от сутрин до вечер" в рамките на фестивала след премиерното му показване в кафе-клуб Ancien Cinema, Вианден на 17 октомври.

Миленита ще закрие официално фестивалната програма на CinEast с концерт, стартиращ веднага след прожекцията.

Младата звезда имаше много силна година. Певицата реализира серия от успешни участия – както по клубовете из цяла България, така и на големи музикални събития и фестивали. Участва на тазгодишния Spirit of Burgas. Подгрява и концерта на Manu Chao.

Паралелно с интензивните си музикални участия и записи на нови парчета, Миленита е ангажирана и със снимките на епизодите от четвъртия сезон на хитовия сериал "Под прикритие", който й спечели множество нови фенове на малкия екран.

Водещи

Най-четени