Тайните на мистичния тибетски зодиак 16.02 | 18:00

Разберете какви сте били в минал живот и кой е идеалният партньор за вас

От Елица Христова

Тибетската култура от хилядолетия се слави със своята мистична мъдрост. Част от нея е намерила своето отражение и в традиционния тибетски зодиак, който представлява своеобразна смесица между китайската астрология и индийските поверия за кармата.

Ако искате да разберете кой е идеалният партньор за вас и какви сте били в миналия си живот, можете да намерите отговорите именно в този зодиак.

Древният хороскоп се състои от 12 зодии, в зависимост от годината, в която сте родени.

1951, 1963, 1975, 1987, 1999
Монах в компанията на маймуна

Ведрият ви характер е в основата на това, че винаги се радвате на чуждото одобрение и внимание. Притежавате уникалната способност дори и в най-трудните моменти да мислите положително, а незалязващата ви усмивка заразява всички около вас. В същото време обаче често влизате в спорове, но не защото търсите конфронтации, а поради факта, че винаги сте прями и откровени към хората, на които държите.

В миналия си живот сте били гадатели, актьори, владетели или амбулантни търговци. Най-добре се разбирате с Пазител на огъня и Езерна костенурка, а трудно общувате с Източник на чиста вода.

1950, 1962, 1974, 1986, 1998:
Жарко слънце

Притежавате завидно хладнокръвие, благодарение на което успявате да запазите самообладание дори в най-напечените ситуации и да намерите бързо решение на проблема. Това качество, в комбинация с невероятното чувство за хумор, ви превръща в предпочитана компания за околните, в очите на които вие сте човек, на когото винаги може да се разчита. Изключително свободолюбиви сте и браните ревниво личното си пространство.

В миналия си живот сте били духовни водачи, ловци, съветници, търговци или учители. Най-добре си пасвате с Кожена гривна и Кобра, а най-малко - с Черен бивол.

Останалите зодии от хороскопа може да откриете в Jenite.bg.

Водещи

Най-четени