Халваджиян е принуден да освободи помещенията, в които снима предаванията си 27.12 | 18:53

Турци ще строят небостъргач на мястото на „Аско Деница”

От Мая Александрова

Беда и главоболие налягат Магърдич Халваджиян. Той ще трябва да опразни халетата, в които се снимаха предаванията му. Екипът му трябва да изнесе камери, осветление, декори и още тонове оборудване по най-бързия начин, тъй като турци напират да строят небостъргач, съобщава в. "168 часа”.

До този момент Халваджиян ползваше няколко помещения в бившия магазин за мебели

"Аско Деница”. Съвсем наскоро обаче турска компания купи търговския център в столичния квартал "Младост” и обяви намеренията си да построи там небостъргач, в който ще бъдат натъпкани мол, хотел, огромен спортен център и над 800 апартамента.

"Маги е доста притеснен, тъй като проектът на турците е в напреднала фаза. А в същото време се оказва, че е доста трудно вече да си намериш халета, които са подходящи за снимачен процес", коментират колеги на продуцента.

"Господари на ефира” са бетонирани в програмната схема на Нова телевизия, а от там са поръчали на Халваджиян да направи продължение и на шоуто "Като две капки вода", в което известни личности се маскираха като още по-известни колеги от чужбина и забавляваха с музикалните си изпълнения зрителите.

Водещи

Най-четени