Шарън Стоун бори старостта чрез будизъм 15.04 | 18:30

„Имаше момент когато бях на 40 години, когато влизах в банята с бутилка вино, заключвах вратата и казвах: „Няма да изляза, докато не успея напълно да приема своето тяло.“, признава звездата от "Първичен инстинкт"!

От iNews.bg

Шарън Стоун се бори със застаряването откакто навърши 40 години, но сега, когато е по-възрастна, се чувства много по-доволна от фигурата си.

62-годишната актриса признава, че е имало време преди няколко десетилетия, в което тя наистина не е "приемала” тялото си, но сега, когато е по-възрастна, се чувства много по-доволна от фигурата си.

За германското издание на "Вог" тя каза: "Имаше момент когато бях на 40 години, когато влизах в банята с бутилка вино, заключвах вратата и казвах: "Няма да изляза, докато не успея напълно да приема своето тяло."

"Сега много повече харесвам тялото си. Толкова съм му благодарна”, сподели бившият модел.

Шарън го намразила, когато е трябвало да носи тонове грим за ролята на Катрин Трамъл през 1992 г. в "Първичен инстинкт" и разкрива, че не е могла да прокара собствения си облик за ролята.

"За "Първичен инстинкт", те наеха гримьор, който всеки ден ми слагаше тонове грим и всеки ден ходех в караваната си и свалях грима. Но не ми беше позволено да избера свой гримьор, нито името ми да бъде над заглавието на плаката”, каза тя.

Звездата от "Казино" по-рано настояваше че най-важното, което я прави толкова зашеметяваща, е "истинската вътрешна красота".

"Важно е да имате философия или начин на живот или вяра, които да ви поддържат балансирани. За мен това беше будизмът. Това е ключът към спокойствието и красотата – вътрешно усещане за форма и елегантност”, каза тя.

Водещи

Най-четени