Bloodhound Gang ще останат пет дни в София 17.07 | 17:30

Американската група стартира европейското си турне от България

От Мартина Панайотова

Bloodhound Gang са планирали да пристигнат в София този четвъртък – пет дни преди самата дата на концерта им тук. Събитието ще се състои на 23 юли в клуб Маймунарника, на открито в Борисовата градина.

България е първата спирка от европейското турне на американците и единствена за региона - след гостуването им у нас алтернативните музиканти се отправят към Германия, Холандия и Русия.

Петдневния си престой в София бандата смята да посвети основно на подготовка за предстоящия тур. Тази събота пък в клуб Строежа ще се състои Alternative Night Live с участието на Casual Threesome, съобщават още организаторите. По време на вечерта трима от присъстващите ще имат шанс да спечелят безплатни билети за концерта на бандата, които ще бъдат разпределени чрез жребий. Входът е свободен, а изпълненията на живо стартират в 22:00.

Подгряваща група на Bloodhound Gang ще са Piranha, които ще излязат в 20:30 часа, а хедлайнерите се очаква да се появят на сцената малко след 21:00. Вратите на Маймунарника отварят в 19:30.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на самата дата и място. Каси - Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit. С оглед на бързите темпове на изчерпване на емисиите се препоръчва своевременното закупуване на билети - броят им е ограничен.



Водещи

Най-четени