Включете и женските гърди, за да бъде сексът животински (18+) 15.12 | 15:58

10 начина да извлечете още повече удоволствие

От Цанка Донкова

Женското тяло като цяло е притегателно за мъжете. Въпреки всичко има няколко части от него, към които господата изпитват по-особени чувства.

Правилно сте се досетили, говорим за гърдите. Едва ли има мъж, който да не е имал мокри сънища само заради нечий женски балкон. Въпреки това, мъжете понякога забварят за женските форми по време на секс.

Това си е голяма загуба, тъй като по-голямото внимание в тази област ще донесе несравнимо повече удоволствие и на двете страни. За повечето жени бюстът е сред най-мощните ерогенни зони. А за повечето мъже е уникално изживяване да бъдат с партньорка, която наистина знае какво да прави с целия този еротичен и ерогенен потенциал.

А вие? Знаете ли какво да го правите?

Ако смятате, че имате още за учене, можете да се възползвате от съветите тук. Те са част от книгата The Sex Devotional на Оливия Ст. Клеър, автор на популярни наръчници за секс.

Канелено масло 
Въоръжете се с етерично масло от листата на канела, можете да добавите към него и няколко капки зехтин. Нанесете го с еротични движения върху зърната на гърдите си и инструктирайте партньора да духне лекичко върху тях. Усещането е гъделичкащо и много, много възбуждащо.

За още идеи надникнете в Jenite.bg.

Водещи

Най-четени