Благодарение на захарта кюфтетата придобиват златиста и хрупкава коричка по време на пържене. Това е втората причина опитните домакини да я добавят винаги към каймата. Вместо захар може да се използва и мед.
Всяка домакиня се стреми да зарадва близките си с вкусно приготвени ястия. На пръв поглед захарта няма място в месните ястия, но има изключение. Опитните домакин я добавят към каймата поради 2 причини.
На първо място, тя е идеалното средство да спасите пресолената кайма. В случая може да помогне единствено захарта. За целта към 1 кг кайма трябва да се добави 1 супена лъжица захар. Не забравяйте да овкусите каймата и с подправки - чубрица, кимион, червен и черен пипер.
Благодарение на захарта кюфтетата придобиват златиста и хрупкава коричка по време на пържене. Това е втората причина опитните домакини да я добавят винаги към каймата. Вместо захар може да се използва и мед.
Тя заяви, че има огромни по размер - около 4 милиарда, неизпълнени ангажименти от предходния...
15.02 | 11:20
Във фокуса на съвещанието ще са възможни мерки за успокояване на пазара
15.02 | 11:00
Има значителна промяна в сеизмичния модел през послдните часове
15.02 | 10:20
Сили ще премерят няколко членове на сегашното ръководство на партията
15.02 | 09:45
Вицепрезидентът на САЩ подложи на критика Евросъюза и някои отделни държави пред смълчаната...
15.02 | 10:00